hepa

f

Életed megváltoztatója?

Saját tapasztalatból tudom mondani a hepatitis C diagnózisa megosztja életed egy diagnózis előtti és egy diagnózis utáni szakaszra. Aki átélte ezt a betegséget, soha nem lesz olyan, mint korábban.


A hepatitis C testi következményei közismertek- májzsugor, rák... Amikor a betegben tudatosulnak ezek a tények és perspektivák, ez lelki állapotát is befolyásolja. Sőt, gyakran nem csak a betegek, hanem a közeli hozzátartózók is nehezen élik meg a kialakult helyzetet. A diagnózis alátámasztásának pillanatától az az érzés tölt el, hogy penge élén jársz és tartod az egyensújt... és soha nem lehet tudni, hogy miként fordul a lap, hogy fog a vírus viselkedni ... Ez egy késleltetett bombával történő eggyüttélés és soha nem lehet tudni, mikor robban... nem könnyű feladat.
Egyidelyüleg nagy átértékelés is történik. Kristálytiszta megértése, felismerése annak, hogy mi is az, ami igazán fontos, és mi mulandó. A felismerés,hogy kikért is fontos küzdeni és harcolni minden áron. És bár soha nem lesz az az ember, mint korábban, még gyógyulás után sem, ezek az értékek örökre megmaradnak.
Ezért buzditunk mindenkit, hogy megtalálja a gyors gyógyulás útját mihamarabb. Ne engedje se testének, se lelkének, hogy a hepatitis C mély sebeket ejtsen bennük.

Vissza a Blogra

© 2017-2018 Logical Management LP. All Rights Reserved. - Weboldal: Szemi

Please publish modules in offcanvas position.