hepa

f

Mitől jobb?

Gyakran megkérdezik tőllünk, mivel jobb vagy más az a kezelés, amit a Hepatreat program páciensei kapnak, mint az, amit az állami programok ajánlanak.


Különböző okot miatt, de még a legjobb egészségügyi rendszerek se képesek a HCV-s betegek 100%-át gyorsan, várakozás nélkül kezelni.

Ezért elsősorban általában azok a betegek jutnak állami kezeléshez, akiknek rosszabb az egészségi állapotuk. Ennek az a következménye, hogy azok a betegek, akiknek van vírus a szervezetükben, de még nem érkezett látható kárt okozni, várakoznak.

A hepatreat program keretében nincs várakozás.

Általában néhány héten belül fogadjuk minden páciensünket és alapos kivizsgálás után kezdődhet a kezelés!

Néhány óra alatt belgyógyász, kardiológus, nőgyógyász, infektologús konzultációjában részesül minden betegünk. Szintén a program része az ultrahang és a fibroscan vizsgálat és, természetesen, vérvizsgálatot is végzünk (általános vérkép, máj és vesefunkciók elemzése, PCR (vírusszám mérés), genotipus megállapitása stb). Minden teszt vizsgálata, beleértve a PCR-t is, 24 órán belül kész van.

Vagyis a Hepatreat program páciensei a kivizsgálás során sem várakoznak.

A kezelés alatt minden hónapban végzünk vérvizsgálatot, ami PCR-t is tartalmaz és igy mind az orvos, mind a beteg nyomon követheti a kezelés lefolyását.

Anonimitás.

Pácienseink jelentős része nem szeretné, ha baráti köre, kollégái tudomást szereznének egészségügyi gondjairól. Minden záró jelentést kizárólag a mi rendszerünkben marad meg, valamint, természetesen, a beteg is kap egy példányt minden vizsgálati eredményböl. A kezelést általában mindeki jól viseli, jelentős mellékhatások nélkül, így Magyarországon a kezelésröl csak az tudhat, akit maga a beteg avat be.

Gyógyszerek.

A Hepatreat program keretein belül csak és kizárólag interferonmentes gyógyszereket használunk. Természetesen, csak hivatalosan bejegyzett, ismert eredetű gyógyszereket kapnak pácienseink.

Bövebb információt a weboldal főoldalán találhat. Keressen fel minket és mi segitünk, hogy a HCV csak egy roszz emlék maradjon!

Vissza a Blogra

© 2017-2018 Logical Management LP. All Rights Reserved. - Weboldal: Szemi

Please publish modules in offcanvas position.